Το Lockhill είναι ένα παιχνίδι ζωντανής απόδρασης (Live Escape game). Ουσιαστικά είναι ένα παιχνίδι περιπέτειας στην διάρκεια του οποίου κλειδώνεστε μαζί με τους φίλους σας σε ένα δωμάτιο και πρέπει να χρησιμοποιήσετε διάφορα αντικείμενα του δωματίου προκειμένου να λύσετε μια σειρά από γρίφους και να δραπετεύσετε από το δωμάτιο μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Νικάτε ή χάνετε όλοι μαζί ως ομάδα.Τα παιχνίδια ζωντανής απόδρασης είναι εμπνευσμένα από video games όπως το "Crimson Room" και το "QP-Shot" και από ταινίες όπως το "Saw". Χρειάζεται να είστε παρατηρητικοί και να χρησιμοποιήσετε κριτική σκέψη για να δραπετεύσετε! Σε κάθε δωμάτιο υπάρχει κουμπί πανικού, το οποίο μπορείτε να πατήσετε αν νιώσετε οποιαδήποτε στιγμή ότι θέλετε να βγείτε έξω λόγω δυσφορίας (αυτό δεν θεωρείται νίκη!) και να ξαναμπείτε αν θέλετε αργότερα.

Το θέμα και η ιστορία, σε αντίθεση με αντίστοιχα παιχνίδια, είναι υψίστης σημασίας στο Lockhill. Έχουμε δώσει ιδιαίτερη προσοχή στην γενική ατμόσφαιρα, το φωτισμό, τη μουσική και την ιστορία προκειμένου να απολαύσετε στο μέγιστο την εμπειρία. Έχουμε προσπαθήσει να κάνουμε την εμπειρία παρόμοια με ένα πολύ ατμοσφαιρικό Video Game. Όσον αφορά την ιστορία, το Lockhill είναι ένα μικρό χωριό όπου η ιστορία αποκαλύπτεται σιγά σιγά καθ' όλη την διάρκεια των επισκέψεων σας καθώς εξερευνάτε διαφορετικές τοποθεσίες (δωμάτια) και ανακαλύπτετε στοιχεία που στο τέλος θα ενώσουν τα κομμάτια της συνολικής πλοκής. Η όλη εμπειρία και κάθε ξεχωριστό δωμάτιο είναι δικής μας δημιουργίας. Σε κάποια δωμάτια θα είστε κλειδωμένοι μέσα, ενώ σε άλλα πρέπει να βρείτε εσείς το πώς θα μπείτε! Είναι το πρώτο και μοναδικό θεματικό παιχνίδι απόδρασης τέτοιας μορφής.

Μπορεί να φαίνεται έτσι αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Εσείς επιλέγετε αν θα αφεθείτε στην διαφορετική ιστορία μας ή αν θα παίξετε απλά όπως σε οποιοδήποτε άλλο escape game. Επισκεφτείτε μας και αποφασίστε μόνοι σας!

Αναλόγως τι θέλετε, μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο ένα από τα δωμάτιά μας και να παίξετε την επιμέρους πλοκή του ή να επισκεφτείτε και τα υπόλοιπα δωμάτια/τοποθεσίες και να ζήσετε ολόκληρη την εμπειρία του Lockhill ανακαλύπτοντας στοιχεία σε κάθε δωμάτιο, τα οποία θα κρατάτε κάθε φορά προκειμένου να τα συνδυάσετε και να αποκαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει. Μπορείτε να επισκεφτείτε τα δωμάτια με όποια σειρά θέλετε, καθώς η σειρά δεν είναι σημαντική αν απλα θέλετε να παίξετε ενα δωμάτιο απόδρασης. Αν ωστόσο σας ενδιαφέρει να καταλάβετε πλήρως την ιστορία που εξελίσσεται χωρίς κενά και απορίες και που συνδέει όλα τα δωμάτια του Lockhill, η ενδεδειγμένη σειρά είναι η ακόλουθη: The Lockwood Manor, The Voodoo Shop, The Sanatorium, Chapel and Catacombs και τέλος House on the Hill.

Το πιο σημαντικό είναι να διασκεδάσετε! ... αλλά αν θέλετε κάτι περισσότερο από αυτό, τότε πρέπει να ξέρετε ότι έχουμε ένα ειδικό σύστημα βαθμολόγησης, ανάλογα όχι μόνο με το πόσο γρήγορα δραπετεύσατε από το κάθε δωμάτιο, αλλά και με βάση το πόσες φορές ζητήσατε βοήθεια, πόσα κομμάτια της ιστορίας αποκαλύψατε αλλά και το κατά πόσο γίνατε εσείς οι ίδιοι μέρος της ιστορίας παίζοντας το ρόλο σας ως οι ερευνητές από τη σελίδα μας "Εισαγωγή"! Η βαθμολογία της κάθε ομάδας θα ανακοινώνεται στην αντίστοιχη σελίδα μας . Στο εγγύς μέλλον, η ομάδα με την πιο υψηλή βαθμολογία κάθε μήνα, θα κερδίζει ένα ειδικό βραβείο!

Ανάλογα το παιχνίδι, η διάρκεια μπορεί να είναι απο 70 εως 180 λεπτά.

Δεν χρειάζεται να φοράτε κάτι συγκεκριμένο. Φορέστε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άνετα ή αν θέλετε να γίνεται εντελώς μέρος της ιστορίας και σεις (και να βγάλετε μοναδικές αναμνηστικές φωτογραφίες!) φορέστε ρούχα παλιότερης εποχής.

Δεν υπάρχει όριο ηλικίας, αν και προτείνεται για παιδιά να είναι άνω των 12 ετών καθώς οι γρίφοι μπορεί να είναι πολύ δύσκολοι για μικρότερες ηλικίες! Το μόνο απαραίτητο είναι να σας αρέσει η εξερεύνηση και μια καλή ιστορία!

Φυσικά και γίνεται. Εάν ο αριθμός των παικτών έχει αλλάξει, δεν χρειάζεται να αλλάξετε την κράτησή σας: θα χρεωθείτε σύμφωνα με τον καινούργιο αριθμό παικτών κατά την άφιξή σας. Σε περίπτωση που θέλετε να ακυρώσετε εντελώς την κράτησή σας, ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ απλά χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο ακύρωσης στο email επιβεβαίωσης που λάβατε όταν κάνατε την κράτηση. Μπορείτε επίσης να μας πάρετε τηλέφωνο ή να μας στείλετε ένα email στο thelockhill@gmail.com με το όνομά σας, τον αριθμό κράτησης από το e-mail που λάβατε, και την ώρα και μέρα της κράτησης σας και εμείς θα κάνουμε την ακύρωση για εσάς. Αν θέλετε να αλλάξετε την κράτησή σας, πρώτα ακυρώστε την κράτηση που έχετε κάνει και στη συνέχεια από την ιστοσελίδα μας κάντε καινούργια κράτηση με την μέρα και ώρα που επιθυμείτε.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΉΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Σε όσα δωμάτιά μας απαιτείται προκαταβολή, η προκαταβολή δεν δύναται να επιστραφεί, ωστόσο μέχρι και 5 μέρες πριν την κράτηση μπορεί να γίνει δωρεάν επαναπρογραμματισμός σε άλλη μέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να γίνει εκ νέου κράτηση με καινούργια προκαταβολή καθώς η προηγούμενη χάνεται. Σε περίπτωση μη-εμφάνισης χωρίς να μας ενημέρωσετε θα απαιτηθεί προπληρωμή του συνολικού ποσού σε ενδεχόμενη μελλοντική κράτηση.

Για τιμές κοιτάξτε στη σελίδα Κρατήσεις. Πληρώνετε κατά την άφιξή σας, ανάλογα με τον αριθμό των παικτών.

Παρακαλούμε φροντίστε να είστε εκεί πέντε λεπτά νωρίτερα από την ώρα της κράτησής σας. Αν καθυστερήσετε, ανάλογα με το αν υπάρχει ή όχι άλλη κράτηση μετά την δική σας, μπορεί να χάσετε πολύτιμο χρόνο από την εμπειρία σας.

Στο Lockhill μπορούμε να φιλοξενήσουμε πολλών ειδών εκδηλώσεις: από το να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας μαζί με τους φίλους σας ή να προσφέρετε ως δώρο γενεθλίων μια επίσκεψη στο Lockhill μέχρι και να κάνετε την πιο πρωτότυπη πρόταση γάμου στο αγαπημένο σας πρόσωπο έχοντας κρύψει το δαχτυλίδι στο σκηνικό μας! Ό, τι και αν έχετε στο μυαλό σας απλά ρωτήστε μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να το κάνουμε πραγματικότητα! Για τις εκδηλώσεις που αφορούν πολλά άτομα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Μπορούμε να φιλοξενήσουμε εταιρικές εκδηλώσεις για τους υπαλλήλους σας, τους πελάτες σας ή για διαφημιστικούς σκοπούς κατόπιν αιτήματος. Η εμπειρία Lockhill, είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να σπάσει ο πάγος και να κάνει τα άτομα να συνεργαστούν για έναν κοινό στόχο, συνδυάζοντας τις δεξιότητες τους και την κριτική τους σκέψη ενισχύοντας έτσι την ομαδικότητα.